VII Fira Concurs Experimenta de Fisica i Tecnologia

El proper diumenge 22 d'abril, al Jardí Botànic, es celebra la VII  Fira - Concurs "Experimenta" de Física i Tecnologia en la qual grans i menuts podran observar i entendre fenòmens sorprenents explicats pels alumnes de secundària (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius)  que participen amb més de 40 projectes diferents.

La fira, que començarà a les 10 del matí, està oberta a tothom i  consisteix en una exposició pública de projectes construïts per estudiants, en diversos espais del Jardí. Els visitants podran conèixer els treballs experimentals dels estudiants i formular totes aquelles preguntes que desitgen per comprendre el seu funcionament, a més de votar als participants i projectes preferits.

Simultàniament, en el taller "Fisicalandia", els més menuts podran construir i entendre demostracions senzilles de física.

A les 13:30 hores, els participants i el públic es traslladaran a l'Auditori "Joan Plaça" del Jardí Botànic on tindrà lloc el lliurament dels premis del concurs, precedit d'un breu espectacle científic:
"Jugant amb l'energia",
a càrrec d'un grup d'estudiants de
la Facultat de Física.
Tota la informació sobre la Fira i el Concurs es troba en :
http://www.uv.es/fisica

http://www.uv.es/experimenta


0 Comments: